- trzy dania gorące,
- zimną płytę,
- napoje, nielimitowane soki oraz woda
- alkohol 0,5l na parę

Przystawka :
- grzanka, szynka parmeńska, ser mozarella
Zupa:
- Włoska zupa minestrone
Danie główne:
- filet z kaczki w sosie miodowo- pomarańczowym
Deser:
Zimna płyta w bufecie:
- Sałatka z kalmarami i małżami
- pomidory z mozarellą
- deska wędlin i serów
- Sałatka tortellini
- Sałatka z ricottą
- sałatka do skomponowania(oliwki, suszone pomidorki, marynowana dynia, karczochy, warzywa marynowane)
- Sałatka z kurczakiem
Kolacja II w bufecie
- Lasagne z mięsem
Kolacja III:
- Pomarańczowy krem pomidorowy
Liczba miejsc - ograniczona. Zarezerwuj swoje miejsca już dziś:
Rezerwacje przyjmujemy w recepcji Hotelu SCOUT
pod nr tel. recepcji: 605 230 773/734472300
STAWKA: 259 PLN/OS.